Din indkøbskurv:
0 Planter
I alt: DKr 0.00

0 Produkt
DKr 0.00
Købsbetingelser

Græssorter

Dankort

Købsbetingelser PDF Udskriv Email

Forsendelse

Forsendelsen vil ske gennem Post Danmark. Vi sender hver lørdag eller efterfølgende mandag. Forsendelsesprisen som er 130kr gælder kun til adresser i Danmark. Der vil blive opkrævet et yderligere gebyr til forsendelse af planter til udlandet.

Vi sender varerne hver lørdag eller efterfølgende mandag med forbehold for udsolgte vare. Ordren/købet skal derfor ske senest fredag. Du vil blive kontaktet hvis varen er udsolgt og derved få refunderet dit køb.

Vi kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Hvis der er opgivet forkerte adresseoplysninger i din ordre, og din pakke bliver forsinket som følge heraf, er hverken Postdanmark eller vi erstatningspligtig.

Det er  vigtigt, at pakken bliver afhentet på posthuset samme dag, som den ville blive afleveret på modtagers adresse. Vi erstatter ikke planter, hvor pakken er afhentet for sent.

Ordrebekræftelse

Kun ordrer, hvor der foreligger en skriftlig ordre-bekræftelse fra Græsser.dk, er bindende for Græsser.dk og alene på de i ordrebekræftelsen indeholdte betingelser.

Alle priser er inklusiv moms. Der kan forekomme prisændringer.

Vi sælger ikke engros. Ved større anlæg henviser vi til at ringe direkte på 40167441 eller 45860841 eller sende en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Fortrydelse

Du har ved køb på Internettet 14 dages fortrydelsesret på køb af varer. Planter er en forgængelig vare og skal returneres straks efter modtagelse hvis købet fortrydes. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har fået dem retur og godkendt dem, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køber skal selv betale for returporto.

Planterne

Når du modtager planterne vil de være klippet ned og der vil derfor ikke være de flotte aks.

Græsser.dk sender ikke planter i månederne: Januar, februar, juni, juli, august, november og december. Dette er grundet, at det er måneder hvor det ikke er optimalt at plante.

Betaling

Betaling sker gennem PayPal, som er en sikker og international internetbank. Du kan læse mere om PayPal på www.paypal.com

 

Senest opdateret: Tirsdag, 16. maj 2017 16:47